45.6 F
San Jose
More
    Engineering Advice UpWork Additional Questions and Answers of Upwork Job Application

    Additional Questions and Answers of Upwork Job Application

    Upwork is the biggest platform for the employers and freelancers where employers can provide a job to the talented freelancer and a freelancer get a job due to their skills. So, it is the most popular platform for freelancers around the world. As we all know, creating an upwork account is the biggest challenge for some people especially for beginners, so today, we are going to focus on upwork additional question answers so that we will provide the relevant answers to the upwork questions.

    1. What past project or job have you had that is most like this one and why?

    Ans: According to your job requirements, I have done many projects like yours. For more details, you can check my portfolio, profiles, and employment history where you will find similar projects like your desire one.

    2. Do you have suggestions to make this project run successfully?

    Ans: Sure I have suggestions for you in this project. According to my concept, the updated strategy and proper methods can make this project successful. And surely I will make this project successful.

    3. Which part of this project do you think will take the most time?

    Ans: According to your job details, I have years of experience in both fields. And I always use the updated techniques and win the competition. I have a strong belief that I would be able to make this project successful within a short time.

    4. Have you taken any oDesk/Upwork tests and done well on them that you think are relevant to this job?

    Ans: Yes I have taken oDesk/Upwork Skill Tests and I have done well. You can check my tests area. The default system of desk/Upwork tests is a good method of justifying oneself. And yes I appreciate it as well as I did well in here.

    5. How much time do you think it will take to accomplish the task for google results?

    Ans: Competition is everywhere. Always want to be ranked in google. But failing in this competition is problematic. And I know this problem. The problem is the so-called workers do not use the updated methods where I always hit the iron when it is hot. That’s why I can assure you that I will be able to do it in short times than the rest (2+ or 3+ months)

    6. What part of this project most appeals to you?

    Ans: Here the two parts of this project appeal to me very much, one is that all the requirements are in favor of me and the second one is I like to do this kind of job. This kind of project and job give me mental satisfaction.

    7. Why do you think you are a good fit for this particular project?

    Ans: I think I am a good fit for this job because I have all the qualities that you are looking for. Experience is the golden factor in this project where you find in me at least 3+ years of working experience over all the factors in your project.

    8. Do you have any questions about the job description?

    Ans: Your arrangement of the job description is fully understandable and I have understood it very well. Still, I have no questions about your job description. If I need any information latter, I must convey to you and discuss it with you in friendly circumstances.

    9. Which of the required job skills do you feel you are strongest at?

    Ans: I have carefully read your job description and I have more than 3 years of working experience in both of your required skills. And I am strongest at all of your required qualities. I hope I will be the perfect worker for you in this project.

     10. What SEO jobs have you done in the past?

    Ans: I have successfully completed many SEO projects before, you can see my employment history and portfolio projects. I hope I will also be successful in this project. You can undoubtedly hire me.

    11. How much time will you need to work on this project to see results and how will you spend your time working on this project?

    Ans: I have a strong belief that I would be able to make this project successful within a short time. I will spend my time working on this project hourly with a white hat updated method and make it successful.

    12. Have you done high-quality back-linking before? if so what sites do you use?

    Ans: Sure I have done high PR back-inkling before and ranked many sites. You can check my employment history and portfolio. (You can also include some links here)

    13. Why should I choose you over the other 100 that have applied for this Job?

    Ans:  This is a good point you have asked. Here you will found many so-called workers who do not know how to work. I am totally different from them. I have a long term plan to work in here, that’s why I am here with all qualities and experiences. I am here not to cheat you rather help you.

    14. What challenging part of this job are you most experienced in?

    Ans: Everything is now becoming challenging, If one has to win he or she should have the proper knowledge of the present situation. And I am most experienced in this factor. I hope I will make your project successful.

    15. Who have you worked with that has yielded quick results? What was the cost to the client to receive positive results?

    Ans: I have successfully completed many projects. You can see my portfolio and employment history. And I took the relevant cost, I never ask for a high price.

    16. Tell me how you would go about increasing my rankings for my website?

    Ans: Ranking a website on some certain keywords are now very difficult. But if one has relevant ideas and skills about the search engines’ logarithm, he/she must win this competition. According to that, I will first make your site search engine friendly then I will make it popular to others and increase its rank.

    17. Why did you apply to this particular job?

    Ans: I have applied to this particular job because all the requirements of this project are in favor of me and I can 100% assure you that I must be successful in this project and satisfy you. I never apply to any job that doesn’t match my skills.

    18. Have you read the job description fully and understand it and feel you are an ideal candidate for the job?

    Ans: Great question. I never take any attempt without having the full knowledge of a matter. I have carefully read the job description and only then I decided to apply when I thought; I am the best one for this project. You can undoubtedly hire me as an upwork freelancer.

    Read More: Top 10 Tips for Boost Up Your Success on Upwork

    Avatar
    Sarbjit Grewalhttps://www.tekkiwebsolutions.com/
    Mr. Sarbjit Singh Grewal is the Founder & CEO of Tekki Web Solutions Pvt. Ltd. an IT company delivering integrated business intelligence software solutions for the past decade. In 2006, he capitalized on his 13 years of experience in the global trade flow and software industry by leading Tekki Web Solutions Pvt. Ltd. and since then has been serving as the CEO
    upwork

    1 COMMENT

    Comments are closed.

    Table of Content

    COVID-19 Global Report
    61,423,222
    Total confirmed cases
    Updated on November 27, 2020 11:01 am

    Popular Categories

    upwork

    Latest article

    Gatsby vs Gridsome – How to Choose Best Static Site Generator?

    With the booming demand for the modern web development approach with the JAMstack ecosystem, it has boosted the popularity of static site...

    Best Practices of eCommerce UX Design to Boost your Online Business

    eCommerce has become the modern way of doing business, these days. The secret for the entrepreneurs 'craze towards the eCommerce business is...

    UI Design Roadmap: How to Plan your Website Designing?

    Every achievement is the result of better planning at the initial stages. A strategic UI design roadmap help to plan out the...

    Most Popular Python Frameworks for Web Development in 2020

    With the inventions in the technological world, many programming languages are getting fire and one of those programming languages is Python. It...

    Must Read

    Why should you choose the travel and hospitality solutions?

    Want to give your guests an unforgettable experience? If so, then it can be possible with on-demand travel and hospitality solutions. As...

    Why does the trucking and logistics industry need on-demand solutions?

    A few years back, the trucking and logistics industry was quite different from now. The customer had to wait for several hours...

    What Everyone Must Know About On Demand Food Delivery Solutions?

    A few decades back, people were crazy about sitting and eating at the restaurants and food shops and collect memories by clicking...

    Grow Your Business with Contactless Delivery App

    During the Covid-19, everybody wants to get the desired product delivered at his/her doorstep with any human contact. Due to this, the...

    Top 6 Free and Open Source Project Management Software for Your Small Business

    Managing projects in a small business is not a piece of cake. It is much more challenging for small enterprises without the...

    Popular Articles

    We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
    Accept